Persoonlijke begeleiding & coaching

Dapper zijn is bang zijn en toch springen

Alles is mogelijk. Volg je hart en vind jouw eigen weg. De persoonlijke begeleiding & coaching is geen standaardprogramma. Als je tegen een probleem aanloopt in je leven of op je werk waar je niet verder mee komt, kan het helpen om hierover eens met iemand te praten. Door te praten over wat je bezighoudt, krijg je nieuwe invalshoeken om naar een situatie te kijken en mogelijke oplossingen te zien.

Maar ook als je niet direct een probleem hebt, maar verder wilt in het leven met je persoonlijke ontwikkeling, kan persoonlijke begeleiding of coaching jou hiermee verder brengen, door te onderzoeken wat je precies wilt en hoe je dat kunt bereiken. 

Beroepservaring

Door mijn jarenlange beroepservaring bij diverse bedrijven in Human Resources Management als HR adviseur, HR Manager, HR Business Partner heb ik allerlei mensen ontmoet in werksituaties. Daarbij heb ik veel geluisterd naar alles wat mensen bezighoudt in hun werk- en/of privéleven en waar mogelijk persoonlijke begeleiding en advies gegeven. Dit zowel aan medewerkers als aan managers.

Ik ben gecertificeerd voor het maken van persoonlijke profielen volgens de methode van Insights Discovery. Een persoonlijk profiel kan helpen om meer inzicht te krijgen in hoe jij als persoon in elkaar zit, waar je goed in bent of juist niet goed bent en wat jouw ambities en groeimogelijkheden zijn.

Een persoonlijk profiel

Een persoonlijk profiel kan helpen in werksituaties om te kijken of het werk dat je doet wel bij je past of hoe je effectiever in je werksituatie met zaken om kunt gaan, of op welk gebied je je verder zou kunnen ontwikkelen. Een persoonlijk profiel kun je ook gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling in het algemeen. Afhankelijk van jouw vraag zoeken we samen een weg naar wat jij wilt weten, oplossen of bereiken op een manier die bij jou past.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch