Even voorstellen ……..

Hallo, ik ben Marjoleine Luijendijk, yogadocent en levenscoach. Voordat ik me volledig ging richten op het geven van yogalessen en levenscoaching, heb ik lange tijd als Human Resources professional gewerkt bij diverse bedrijven.

In 2016 ben ik mij om gaan scholen tot yogadocent bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Inmiddels ben ik afgestudeerd met als specialisatie Chakrapsychologie.

In 2018 ben ik mijn bedrijf Yoga Health & Inspiration gestart, naast mijn toenmalige baan als HR Business Partner. Met mijn bedrijf richt ik me op vitaliteit, levens- en werkgeluk, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. 
 
Mijn doelstelling is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen die yoga wil beoefenen en om mensen te inspireren om datgene te doen wat ze wezenlijk gelukkig maakt. 
 
Naast het geven van yogalessen en levenscoaching, geef ik onder andere ademtherapie, workshops yoga en mindfulness en teambuilding voor bedrijven en organisaties.
 

Inspiratie

Aanleiding om het roer van mijn leven om te gooien, was het plotseling en onverwacht overlijden van mijn man in de zomer van 2016. Deze pijnlijke levenservaring bracht mij op een kruispunt in mijn leven, waar bezinning op fundamentele levensvragen meer dan ooit nodig bleek. 

Ik werd getriggerd door de uitspraak van Howard Thurman die op de homepage van deze site staat en die mij inspireerde om op zoek te gaan naar wat mij echt van binnenuit gelukkig maakt.

Dit heeft ertoe geleid dat ik mijn leven volkomen anders ben gaan inrichten, waarmee ik mijn dromen heb gerealiseerd. 

Vanuit mijn ervaringen heb ik mijn eigen unieke coaching programma ontwikkeld, met als thema en titel:

“What Makes You Come ALIVE?”

Over dit programma heb ik ook een boek geschreven met gelijknamig titel. 
Meer over het programma en het boek vind je op de volgende pagina’s.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via het contactformulier.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. 

Met warme groet,

Marjoleine

 

nl_NLDutch