Even voorstellen ……..

Hallo, ik ben Marjoleine Luijendijk, yogadocent en levenscoach. Voordat ik me volledig ging richten op het geven van yogalessen en levenscoaching, heb ik lange tijd als Human Resources Manager en Business Partner gewerkt bij diverse bedrijven.

In 2016 ben ik mij om gaan scholen tot yogadocent bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Inmiddels ben ik afgestudeerd met als specialisatie Chakrapsychologie.

In 2018 ben ik mijn bedrijf Yoga Health & Inspiration gestart, naast mijn toenmalige baan als HR Business Partner. Met mijn bedrijf richt ik me op vitaliteit, levens- en werkgeluk, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. 
 
Mijn doelstelling is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen die yoga wil beoefenen en om mensen te inspireren om datgene te doen wat ze wezenlijk gelukkig maakt. 
 
Naast het geven van yogalessen en levenscoaching, geef ik onder andere ademtherapie, workshops yoga en mindfulness en teambuilding voor bedrijven en organisaties.
 
Sinds begin 2022 begeleid ik ook mensen die kampen met Post Covid klachten, zoals vermoeidheid, kortademigheid, spierpijn, overgevoeligheid voor prikkels, depressie en dergelijke. De begeleiding richt zich voornamelijk op energetisch herstel door adem- en ontspanningsoefeningen in combinatie met aandacht voor de psychische en emotionele aspecten die bij deze klachten een rol spelen.
 
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Yogadocenten Nederland (VYN) en bij Stoelyoga Nederland en Vlaanderen.
 
Verder ben ik ingeschreven in het Vektis register onder de noemer Overige therapeuten en Complementair en Aanvullende zorg met 2 AGB codes:
Persoonlijke AGB-Code 90111949
Bedrijfs AGB-code 90070702

Inspiratie

 

Hoe kom je er zo toe om op een bepaald moment in je leven een andere richting te kiezen en het roer van je leven om te gooien?

Je kunt op zo’n punt komen als je schijnbaar alles voor elkaar hebt in je leven, maar toch iets mist en je denkt “Is dit het nou?” Of juist door een pijnlijke levenservaring, waardoor je door het leven min of meer gedwongen wordt om jezelf een aantal fundamentele levensvragen te stellen en op zoek te gaan naar zingeving en antwoorden.

Dit laatste overkwam mij in de zomer van 2016 toen mijn man plotsteling en onverwacht overleed en mijn leven in één klap compleet veranderde. Vastbesloten om mezelf te herpakken, las ik op enig moment ergens de uitspraak van Howard Thurman die ook op de homepage van deze site staat. Zijn woorden inspireerden mij om (opnieuw) op zoek te gaan naar wat mij echt van binnenuit gelukkig maakt.

Dit heeft ertoe geleid dat ik mijn leven volkomen anders ben gaan inrichten.

Vanuit mijn ervaringen heb ik een mooi coaching programma ontwikkeld, met als thema en titel:

“What Makes You Come ALIVE?”

Over dit programma heb ik ook een boek geschreven met gelijknamig titel.
Meer over het programma, mijn boek en alles wat ik verder ben gaan doen, vind je op de volgende pagina’s.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via het contactformulier of de telefoon.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Met warme groet,

Marjoleine

 

nl_NLDutch