Even voorstellen ……..

In mijn eerste baan werkte ik als directiesecretaresse. Later ben ik me gaan specialiseren in Human Resource Management. Vooral het werken en omgaan met mensen, de combinatie van het zakelijke en het sociale, vond ik fijn aan mijn werk.

Als kind was ik al bezig met de vraag naar zingeving: “Waarom ben ik hier, Wat doe ik hier?”
Ik bleef gedurende mijn leven zoeken naar antwoorden, maar het antwoord dat ik zocht bleef uit.

De ommekeer kwam in de zomer van 2016 toen mijn man, de liefde van mijn leven, geheel onverwacht en plotseling overleed. Ik belandde op een punt in mijn leven waarop ik me afvroeg: “Hoe nu verder?” “Iets” in mij riep me op om mezelf bij elkaar te pakken en op zoek te gaan naar het antwoord op die vraag.

Door het verdriet heen openbaarde zich een ongekende kracht om mezelf van binnen uit te ontwikkelen.

Zodoende begon ik de yogadocentenopleiding bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Door de opleiding vielen veel puzzelstukjes op hun plek. Er is een basis gelegd voor het vertrouwen in het leven en in wat zich hierin aandient.

In november 2018 heb ik -naast mijn reguliere baan als HR professional- mijn eigen bedrijf Yoga Health & Inspiration opgericht, voor yogalessen, ademtherapie, ayurvedische massage, persoonlijke begeleiding en coaching en teamcoaching. 

 

Inspiratie

Mijn inspiratie hiervoor was een uitspraak van Howard Thurman, die ook op de homepage van mijn website staat. Deze woorden gaven mij het zetje om op ontdekkingsreis te gaan naar wat mij echt van binnenuit gelukkig maakt en hebben ertoe geleid dat ik mijn dromen ook daadwerkelijk ben gaan realiseren.

Ik heb hierdoor ontdekt waar mijn kracht ligt en wat mij inspireert en dat is het begeleiden van mensen bij bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en transformatie en het geven van yogalessen en deze voor alle doelgroepen toegankelijk maken.

Mijn persoonlijke weg was een mooie en krachtige weg, die vanuit mijzelf is gekomen, vanuit inspiratie naar zingeving, vervulling en geluk. Ik heb het anker in mezelf gevonden en ook mijn innerlijke kompas ontdekt en geleerd daarop te vertrouwen en daarmee te werken. 

Vanuit mijn ervaringen heb ik mijn eigen unieke coaching programma ontwikkeld met als titel:

“What Makes You Come ALIVE?”

De kracht van dit programma is de holistische opzet, de intensieve persoonlijke begeleiding en aandacht en het feit dat ik er zelf ervaringsdeskundige in ben. 

Wil je hier meer over weten, of over 1 van de andere activiteiten? Neem dan contact op via het contactformulier. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. 

Met warme groet, 

Marjoleine

 

nl_NLDutch