ALIVE...

 

Volg je inspiratie en ga doen wat jou van binnenuit gelukkig maakt

 

 

Een intensief 1 op 1 coaching programma, waarin je leert jezelf diepgaand te verbinden met je innerlijke kracht en wijsheid, zodat je een leven creëert met zingeving en geluk

Dit programma gaat over zingeving, je ware zelf ontdekken en doen wat jou echt van binnenuit gelukkig maakt. Het gaat ook over hoe je antwoorden op fundamentele levensvragen in jezelf kunt vinden.

Het programma is bedoeld voor iedereen die op een punt in het leven is beland waarop je voelt dat er iets moet veranderen of gebeuren, maar niet weet hoe.

Of je nu (schijnbaar) alles voor elkaar hebt in je leven en toch iets essentieels mist of jezelf moet herpakken na een moeilijke periode of schokkende gebeurtenis, in alle gevallen gaat het erom dat je naar houvast en antwoorden zoekt waarmee je verder kunt. Verder naar inspiratie, en vooral ook naar een basis in jezelf waar je op kunt vertrouwen en waar je altijd naar terug kunt keren.

De essentie is dat alles wat je in je leven nodig hebt, al in je zit en dat alle antwoorden die je zoekt, in jezelf te vinden zijn. Je kunt vertrouwen op je innerlijke kracht en wijsheid. Je moet alleen weten (of leren) hoe je bij die innerlijke wijsheid kunt komen en hoe je ernaar kunt luisteren. Jouw innerlijke weten is wel iets anders dan wat je met je hoofd kunt bedenken. Dit weten zit in een diepere laag. Er zijn verschillende manieren om hierbij te komen en daar gaan we ook mee aan de slag tijdens het programma.

ALIVE bestaat uit vijf stappen:

A lle antwoorden zitten in jezelf

L oslaten wat je niet verder helpt

I ntegriteit / In waarheid leven met jezelf

V ertrouwen op je innerlijk kompas

E lke keer terugkeren

In dit programma krijg je handvatten en persoonlijke begeleiding die je helpen om (weer) in je kracht te komen. Je ontdekt hoe je de antwoorden die je zoekt in jezelf kunt vinden en je angsten en twijfels om te zetten in vertrouwen, zodat je gaat leven vanuit jouw eigen waarheid en wie jij ten diepste bent. Het programma helpt je om te ontdekken wat jou van binnenuit gelukkig maakt en inspireert, je daarmee te verbinden en het ook daadwerkelijk vorm te geven en te realiseren, zodat je datgene gaat doen wat voor jou de bedoeling is in dit leven.

Dit programma gaat verder dan de vragen: ”Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?” Daar waar de meeste coaching programma’s hier stoppen, gaat dit programma verder met de vraag : “Wat maakt mij wezenlijk gelukkig?” en “Hoe geef ik hier gehoor aan?”.

Daarnaast heeft dit programma een holistische opzet, dat wil zeggen dat mentale oefeningen gecombineerd worden met yoga-, adem-, meditatie- en visualisatie-oefeningen, die je in contact brengen met je lichaam, je gevoel en je intuïtie. Hierdoor gaan al je vermogens samenwerken en kom je tot diepere ervaringen en inzichten. Hierdoor kan de persoonlijke transformatie van binnenuit komen.

Maak je geen zorgen dat je allerlei ingewikkelde houdingen op een yogamatje moet uitvoeren, dat is niet de insteek. Het gaat erom dat yoga-oefeningen je in contact kunnen brengen met diepere lagen in jezelf, waar je met je denken niet bij komt. Alle oefeningen hebben een doel en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden.

En tot slot: dit is een programma waarbij intensieve persoonlijke begeleiding en aandacht centraal staan.

 • Ontdekken wat jou van binnenuit gelukkig maakt en inspireert en wat je zou willen veranderen;
 • Leren om je gedachten en overtuigingen te onderzoeken en datgene los te laten wat je niet meer nodig hebt en wat je niet verder helpt;
 • In contact te komen met je intuïtie, met je innerlijke weten en te gaan denken vanuit mogelijkheden in plaats van in beperkingen;
 • Te vertrouwen op je innerlijk kompas, uit je comfortzone te stappen en datgene wat je wilt ook daadwerkelijk te realiseren;
 • Leren hoe steeds kunt terugkeren naar jezelf en in de stroom van je leven blijft.

Gedurende het programma ga je inzicht krijgen in het antwoord op de vraag:

WHAT MAKES ME COME ALIVE?

En durf je hier ook gehoor aan te geven

 • Het programma begint en eindigt met een VIP dag inclusief lunch op een nader te bepalen locatie in Nederland;
 • Voorafgaand aan de VIP dag vraag ik je om een aantal voorbereidende opdrachten te doen en het materiaal voor de eerste module door te nemen;
 • De 1e VIP dag is de kick-off van jouw programma;
 • Na de 1e VIP dag hebben we 4 persoonlijke coaching sessies van 2 uur en tussendoor hebben we 5 x online tussentijdse voortgangsgesprekken via ZOOM;
 • Je ontvangt voorafgaand aan elke persoonlijke coaching sessie het materiaal voor de volgende module;
 • Het programma wordt afgesloten met een VIP dag inclusief lunch;
 • Dit programma is bedoeld voor mensen die:

  • Zich herkennen in het gevoel dat het tijd is voor verandering in hun leven, voor een volgende stap;
  • Zelf de verantwoordelijkheid willen nemen voor hun leven, hun geluk en hun persoonlijke ontwikkeling;
  • Bereid zijn tot zelfreflectie om inzicht te krijgen in zichzelf;
  • Hun gedachten en overtuigingen durven te onderzoeken;
  • Open staan om verder te kijken dan wat ze tot nu toe gedacht en gedaan hebben;
  • Uit hun comfortzone durven te stappen en nieuwe dingen willen proberen.
  • Met beide benen op de grond staan, maar ook affiniteit hebben met spiritualiteit en bewustzijn

Als jij jezelf herkent in de doelgroep en enthousiast bent over dit programma, verheug ik me erop om met jou aan het werk te gaan!

Wil je aan dit programma deelnemen, dan kun je dat via het contactformulier op deze pagina kenbaar maken.

Zodra ik het contactformulier heb ontvangen, ontvang je via de mail een formulier met aan aantal vragen. Graag ontvang ik dit formulier ingevuld terug. Na ontvangst van het ingevulde formulier stuur ik je een uitnodiging voor een korte telefonische afspraak met mij. In dit gesprek kun je mij je vragen stellen over het programma en kunnen we samen vaststellen of dit programma voor jou de juiste keuze is en of er een match tussen ons is. Uiteraard vertel ik je dan ook de financiële investering en de mogelijkheden die hierin zijn.

Na ons gesprek kun je besluiten of je daadwerkelijk deel wilt nemen aan het programma. 

Hierbij een testimonial van één van de deelnemers aan het programma:

“Ik heb deelgenomen aan het programma What makes you come ALIVE? omdat het goed aansloot bij de dingen waar ik op dat moment mee worstelde. Het probleem waar ik graag aan wilde werken was vooral om rust en ontspanning te vinden. Ik ben heel positief over het programma, omdat ik veel handvatten heb gekregen waar ik iets mee kan. Wat me het meeste aansprak waren de gesprekken en de herhalingen van de handvatten die ik kreeg, omdat ik soms moeite had om bepaalde routines waar ik al heel lang inzat los te laten. Ook de verschillende yoga- adem- en meditatieoefeningen vond ik fijn om te doen en hebben mij erg geholpen.

Door het programma heb ik geleerd hoe ik voor mezelf rust kan vinden als ik dat nodig heb en om mezelf niet teveel druk op te leggen. Ik heb er veel aan gehad en kan nu weer verder op de punten waar ik in bleef hangen.

Marjoleine is een goede coach. Ze brengt heel veel rust over. Ook heeft ze een luisterend oor en is ze heel begripvol, waardoor ik toch iedere keer weer een stapje verder kwam.

Dit vond ik heel fijn. Ik kan het programma dan ook van harte aanbevelen.”

Timbari, juni 2020

Inmiddels heb ik ook een boek geschreven over What makes you come ALIVE?

Dit boek geeft de essentie van mijn coachingmethode weer en is verweven met mijn persoonlijke verhaal.

Je kunt het boek rechtstreeks bij mij bestellen, door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@yogahealtheninspiration.nl.

Contactformulier ALIVE

Na het invullen van uw gegevens  zal ik zo snel mogelijk contact met u opnemen.

nl_NLDutch